Din bröllopsdag

Ett minne för livet

Att vara bröllopsfotograf är så väldigt inspirerande och det är verkligen en ynnest att få föreviga denna dag för så många underbara bröllopspar. Alla dessa stunder, pirret i magen av både nervositet och kärlek. Skratten och vänskapen. De oväntade händelserna och såklart… bröllopsparen i sin vackraste och lyckligaste stund. Det är helt enkelt få saker som har så mycket att bjuda på som en bröllopsfotografering och det är förmodligen därför jag tycker så mycket om det.

Som bröllopsfotograf är en av mina första uppgifter att lära känna bröllopsparet och få lite insikt i vilka ni är, vad ni vill och hur ni lagt upp er dag. Utifrån det kan jag sedan i min tur planera fotograferingen, tänka ut bildförslag och ge lite allmänna tips och råd. Nästa steg brukar vara att vi ses några veckor innan bröllopet för en förfotografering – gärna på samma ställe som själva bröllopet sedan ska äga rum. Här lär vi känna varandra ännu mer, få lite fotovana och tillsammans hitta bra platser och tänka ut bildidéer.

Hur omfattande sedan själva bröllopsfotograferingen ska vara är helt upp till bröllopsparet – allt från rena porträttbilder till dokumentation av hela dagen. Jag brukar dock rekommendera att inte enbart ta porträttbilder, det är ju egentligen bortom porträttbilderna allt händer och historien skapas.

Skulle du vilja ha med hjälp med dina bröllopsbilder är du varmt välkommen att kontakta mig. Här nedan ser du några prisindikationer men självklart anpassar vi upplägget så att det passar perfekt just för er. Mer detaljerad info lämnas i offertform

Just ja, i de fall det är tillåtet tar jag alltid med mig en drönare på halvdagsfotograferingar och uppåt om önskemål finns. Detta för några få, lite enklare filmsekvenser. Skulle ni vilja addera lite mer genomarbetad film från bröllopet löser jag såklart det också. Offert på det lämnas separat.

Några exempel...

PRISER

BRÖLLOPSFOTO: PORTRÄTT & CEREMONI
2-3 timmars fotografering. Ca 100 högupplösta bilder levererade via webgalleri. Under juni-augusti tar jag i princip enbart bokningar på halvdagar och uppåt.

Pris: 6900 kr

BRÖLLOPSFOTO: HALVDAG
6-7 timmars fotografering. Ca 250 högupplösta bilder levererade via webgallerioch usb. Preshoot ingår. OBS From mitten på juni tom juli bokar jag i princip enbart heldagar.

Pris: 12.900 kr

BRÖLLOPSFOTOHELDAG
12 timmars fotografering. Ca 500 högupplösta bilder levererade via webgalleri och USB. Preshoot ingår.

Pris: 19.900 kr

Intresserad?

Kontakta mig nu!