Hejsan! Går du i bröllopstankar? Kul! Självklart hoppas jag få förteoendet att hjälpa dig med dina bröllopsbilder. MEN… då jag kände att mina bröllopsfotograferingar förtjänade en egen hemsida ber jag dig istället besöka mig på www.weddingsbycaprapedersen.com
Där hittar du mer info, priser och sådant. Denna sida uppdateras alltså inte längre vad gäller bröllop. Det återstår lite finlir samt att lägga in fler bröllop på den nya sidan men jag hoppas att den ska vara fullt tillräcklig trots det.

Vi ses där
/Knut

Din bröllopsdag

Ett minne för livet

Att vara bröllopsfotograf är så väldigt inspirerande och det är verkligen en ynnest att få föreviga denna dag för så många underbara bröllopspar. Alla dessa stunder, pirret i magen av både nervositet och kärlek. Skratten och vänskapen. De oväntade händelserna och såklart… bröllopsparen i sin vackraste och lyckligaste stund. Det är helt enkelt få saker som har så mycket att bjuda på som en bröllopsfotografering och det är förmodligen därför jag tycker så mycket om det.

Som bröllopsfotograf är en av mina första uppgifter att lära känna bröllopsparet och få lite insikt i vilka ni är, vad ni vill och hur ni lagt upp er dag. Utifrån det kan jag sedan i min tur planera fotograferingen, tänka ut bildförslag och ge lite allmänna tips och råd. Nästa steg brukar vara att vi ses några veckor innan bröllopet för en förfotografering – gärna på samma ställe som själva bröllopet sedan ska äga rum. Här lär vi känna varandra ännu mer, få lite fotovana och tillsammans hitta bra platser och tänka ut bildidéer.

Hur omfattande sedan själva bröllopsfotograferingen ska vara är helt upp till bröllopsparet – allt från rena porträttbilder till dokumentation av hela dagen. Jag brukar dock rekommendera att inte enbart ta porträttbilder, det är ju egentligen bortom porträttbilderna allt händer och historien skapas. I ärlighetens namn är jag lite svag för de där ”andra” bilderna. Därför delar jag oftast upp mina bröllopsfotograferingar ui två delar: en förhållandevis kort och lite mer uppstyrd porträttfotografering och den andra betydligt längre delen där jag bara går runt och dokumenterar vad som händer; allt under ledorden: ljus, komposition och tillfälle.

Skulle du vilja ha med hjälp med dina bröllopsbilder är du varmt välkommen att kontakta mig. Här nedan ser du några prisindikationer men självklart anpassar vi upplägget så att det passar perfekt just för er. Mer detaljerad info lämnas i offertform

Jag är först och främst fotograf men kan även hjälpa till med film ( både från mark och luft) i samband med fotograferingen om så önskas. Låt mig veta om det är av intresse så tittar vi på en lösning som funkar.

Några exempel...

PRISER

BRÖLLOPSFOTO: PORTRÄTT & CEREMONI
2-3 timmars fotografering. Ca 100 högupplösta bilder levererade via webgalleri.

Pris: se ny sida för priser

BRÖLLOPSFOTO: HALVDAG
6-7 timmars fotografering. Ca 250 högupplösta bilder levererade via webgallerioch usb. Preshoot ingår.

SE ny sida för priser

BRÖLLOPSFOTOHELDAG
12 timmars fotografering. Ca 500 högupplösta bilder levererade via webgalleri och USB. Preshoot ingår.

Se ny sida för priser

Intresserad?

Kontakta mig nu!