Ett år i bilder. En perfekt present!

Här får du ett julklappstips. Till den här julen eller nästa: Ett år i bilder!

Jag har gått och funderat på ett nytt koncept. Vad sägs om en årsbok? Ett år i bilder! En perfekt present. Tanken är att vi bokar in en fotografering per årstid samt två extra när du känner att det passar eller är något extra på gång. Totalt 6 fototillfällen alltså. Var och ett på ca 90 minuter och jag tänker mig att det kanske blir runt 15 bilder vid varje tillfälle. När ett år gått har vi alltså någonstans runt 90 bilder som passar perfekt i en årsbok eller något annat kul.

Plats för fotograferingen väljer ni själva: hemma, i stallet, i parken eller egentligen varsomhelst ni känner er hemma och trivs. Vad tror ni om det?

Priset för själva fotograferingen hamnar på 12000 ( årsboken tillkommer) men alla ni earlybirds som hakar på detta innan jul får en ordentlig rabatt och betalar bara 8000. Dessutom får ni en superlyxig fotobok till halva priset.

En perfekt julklapp om ni frågar mig: Antingen som ett presentkort till någon du tycker om redan i jul eller som färdiga fotoböcker till släkten nästa jul.

Känns det som något du skulle vilja veta mer om? kontakta mig här: http://caprapedersen.com/kontakt/

familjefotografering-arsbok-portratt-fotograf-capra-pedersen
CLOSE MENU