Site Logo
Nov2016
En gång i livet

Bröllop

Bröllop! Lägg ihop de tre saker jag tycker allra bäst om att fotografera; porträtt, lifestyle och event så blir summan bröllop. Bröllop är så fantastiskt roligt att fotografera och det är en ynnest att få föreviga denna dag för så många underbara bröllopspar. Rätt ansvarsfullt är det också - man får liksom inte misslyckas och det är inte direkt läge att plåta om dagen efter. Därför försöker jag förbereda både mig själv och brudparet så gott det går inför varje bröllop; genomgångar, tidsplaner och pre-shoots är standard inför varje bröllopsfotografering.

Hur omfattande fotograferingen ska vara är helt upp till bröllopsparet - allt från rena porträttbilder till dokumentation av hela dagen. Jag brukar dock rekommendera att inte enbart ta porträttbilder -  bröllopet är ju så mycket mer, det där som händer runt omkring, vännerna, skratten och de oväntade händelserna. Helt enkelt det som gör att man minns sin bröllopsdag livet ut.

Priserna för en bröllopsfotografering börjar på 5200 och fortsätter upp till ca 20.000 om man vill ha hela sin dag dokumenterad. Då ingår som sagt ett par träffar för planering samt pre-shoot där vi rekar lokations, provfotograferar och lär känna varandra samt 400-500 högupplösta bilder och bildspel.