Satsa på bra personalbilder

Har din verksamhet de bilder den förtjänar?


Många av dina potentiella kunder ”möter” dig för första gången via en bild. Vilket första intryck ger du?

Oavsett om du är hantverkare, artist, konsult eller driver en advokatbyrå behöver du bilder i din verksamhet. Bilder som återspeglar verksamheten på ett tydligt och förtroendeingivande sätt. Beroende på vilken typ av företag du driver kan du nog också behöva lite olika typer av bilder: vanliga personalbilder, pressbilder, bilder till hemsidan, till marknadsmaterial etc. Jag hjälper dig gärna gå igenom ditt bildbehov och ta fram bilder som på bästa sätt är där ute på din marknad och jobbar för dig.

Min bakgrund inom reklambranschen gör att jag ganska snabbt kan sätta mig in i ditt varumärke och hur vi på bästa sätt kan återspegla det i bilder. Givetvis hjälper jag till även med andra bilder till din verksamhet. Även där börjar arbetet med att vi går igenom syfte och mål med bilderna och hur de på bästa sätt ska kunna göra så mycket nytta som möjligt. Delar du min övertygelse om att bra och genomtänkta bilder kan föra din verksamhet framåt? Hör av dig!

Priser

Förutom rena personalbilder hjälper jag givetvis till med bilder till reklam- och säljmaterial, företagsevent och mer lifestyle orienterade bilder. Offert på detta lämnas separat.

Mitt arvode gentemot företag är 1300 kr timmen (minimidebitering: 2 timmar) för själva fotograferingen. Sedan tillkommer 400 kr för varje levererad bild. Bilderna levereras både låg-och högupplösta via webalbum. Fri användningsrätt under obegränsad tid. Priserna är exklusive moms.

Intresserad?

Kontakta mig nu!