Fotograf Knut Capra Pedersen


” Var dig själv. Alla andra är redan upptagna” -Oscar Wilde

Fotograf-Knut-Capra_Pedersen-portratt-studio-Gnesta
En del fotografer ser allt i svart och vitt. Det gör jag också – ibland. Men lika ofta ser jag livet i bubblande färg. Eller i gråtoner. Allt beroende på känslan för dagen, vad jag fotograferar och vad som ska uppnås. Jag vill inte begränsa mig. Jag kan inte begränsa mig. Jag är för ung för att begränsa mig. Det är du med – oavsett hur gammal du är.

Knut heter jag. Delvis reklamare, delvis fotograf. Förbaskat mycket kommunikatör. För är det någonting som förenar mina två mina sysslor är det just att att kommunicera. Att säga någonting. Oavsett om det är med en annons eller en porträttbild.

Som du nog förstår specialiserar jag mig på att fotografera människor. Både i naturliga miljöer och i studio. Oavsett var och vem jag fotograferar har jag samma målsättning: Att skapa personliga bilder med själ och det där lilla extra. Det där lilla extra som är just du.

Så vill du dela med dig lite av dig och din tillvaro så delar jag gärna med mig av mina bilder. Och vem vet vad vi kan skapa tillsammans då?

Hoppas vi ses!

Rent geografiskt har jag inga större begränsningar men primärt verkar jag i Stockholm och Sörmland med studio både vid Stureplan och i Gnesta.