Anlita en porträttfotograf

Because you're worth it!


Så många stunder. Så många anledningar. Låt dem inte bara passera.

Vill du ha bilder på barnen? På dig och din favorithäst? Eller med din partner? Vill du ge bort en bild i present? Eller kanske en fotografering? Varför inte skämma bort dig själv med några bilder på bara dig. Bara för att. Om du berättar för mig vad du vill uppnå så ska jag göra det bästa jag kan för att hjälpa dig med det. I alla mina fotograferingar ingår det ett planeringsmöte (oftast på telefon) där vi pratar igenom fotograferingen, vad du vill uppnå och hur vi kan göra det. Det är en stor och viktig del i mitt jobb som porträttfotograf att vara dig behjälplig med just det.

Min strävan är att hitta kreativa lösningar och någon form av personlighet och själ i mina bilder. Jag vill liksom göra något mer än bara ”fina bilder.” Av den anledningen har jag bland annat slutat fotografera barn (och familjer) mot kritvit, utfrätt bakgrund och sovande bebisar med konstiga saker på huvudet. Inget ont om bilder av det slaget, det är bara inte min typ av bilder. Däremot har jag andra tips på hur vi kan föreviga dig och dina kära. Både stora och små. Så kontakta mig gärna för snygga, kreativa och personliga bilder med det där lilla extra. Det där lilla extra som är du.

Priser


Här nedan ser du två paketlösningar som nog passar de flesta behov. Gör de inte det hittar vi såklart en annan lösning; det är jag som ska anpassa mig till dina behov, inte du som ska anpassa dig till mina paket. Inom ramarna för paketen spelar det ingen roll vilken typ av bilder vi pratar om; vanliga porträttbilder, gravidfotograferingar, familjebilder etc. Det är helt upp till dig. Det spelar heller ingen roll om vi kör i studio, hemma hos dig, ute eller i annan miljö. Priset och upplägget förblir det samma. Och du – tänk på att du kan köpa presentkort också. En finfin present!

HEADSHOTS LIGHT
Det här passar bra för dig som bara behöver uppdaterade profilbilder. Ca 30 minuters fotografering, inga ombyten och fokus på rena ”headshots”. 3 bildfiler för web samt en högupplöst bild för tryck.

PRIS: 1750 kr

PORTRÄTTFOTO STANDARD
Ca 60-90 minuter fotografering i valfri miljö. Passar för nästan alla tillfällen och räcker gott för de flestas behov. I priset inkluderas 7 högupplösta bildfiler samt en högkvalitativ utskrift på max 45×30 cm.

Pris: 3200 kr

PORTRÄTTFOTO PLUS
Ca 150 minuter för lite mer avancerade fotograferingar. Den passar även för familjefotograferingar i miljö där jag förutom porträtt och gruppbilder är med och fotar det som bara händer. 15 högupplösta bildfiler samt 2 högkvalitativa utskrifter på max 45×30 cm ingår.

Pris: 4700 kr

Intresserad?

Kontakta mig nu!