Företagsfotografering

Vad är det egentligen för skillnad mellan en företagsfotografering och vanliga porträtt kanske du undrar? Jo, det är ingen tvärklar skillnad dem emellan men man skulle väl kunna säga att med ett vanligt porträtt representerar du dig själv medan ett företagsporträtt representerar ett företag eller varumärke. Man får så att säga lägga lite band på sin egen personlighet till förmån för varumärkets. I regel. Lite beroende på vad du jobbar med och du om tex är ett enmansföretag kanske mer personliga porträtt funkar bättre.

Men oavsett om du är hantverkare, artist, konsult eller driver en advokatbyrå behöver du bilder i din verksamhet. Bilder som återspeglar dig och/eller verksamheten på ett tydligt och förtroendeingivande sätt. Beroende på vilken typ av företag du driver kan du nog också behöva lite olika typer av bilder: vanliga personalbilder, pressbilder, bilder till hemsidan, till marknadsmaterial etc. Jag hjälper dig gärna gå igenom ditt bildbehov och ta fram bilder som på bästa sätt är där ute på din marknad och jobbar för dig.

Min bakgrund inom reklambranschen gör att jag ganska snabbt kan sätta mig in i ditt varumärke och hur vi på bästa sätt kan återspegla det i bilder. Givetvis hjälper jag till även med andra bilder till din verksamhet. Även där börjar arbetet med att vi går igenom syfte och mål med bilderna och hur de på bästa sätt ska kunna göra så mycket nytta som möjligt. Delar du min övertygelse om att bra och genomtänkta bilder kan föra din verksamhet framåt? Hör av dig

mail: knut@caprapedersen.com  Tel: 0701414272

 

CLOSE MENU
error: Content is protected !!